Skip to content

Om os

Om Success Trading Scandinavia

FORRETNINGSID’E 

Success Trading Scandinavia AB sælger og markedsfører komponenter til trucks, industrikøretøjer og elkøretøjer til kunder (OEM, forhandlere og slutkunder) i Skandinavien. Vores brede sortiment i kombination med vores unikke kompetencer vedr. alle fabrikater sikrer vores kunder en god totaløkonomi i hverdagen og en høj effektivitet i virksomheden.

HISTORIE

Success Trading Scandinavia AB blev i 2020 opkøbt af koncernen Bergs Success Invest AB med målsætningen at blive totalleverandør af reservedele til læsse-, løfte- og entreprenørudstyr. Vi har planer om at udbrede dette virke til endnu flere kategorier med tiden. Investeringskoncernen Bergs Success Invest AB begår sig inden for transportmaterielsektoren og har en stærk ejerkreds, som har lang tids erfaring med eftermarkedsudstyr til maskiner inden for de kategorier, som Success Trading Scandinavia AB skal etablere sig i med en komplet, skandinavisk tilstedeværelse. Organisationen har en velfunderet målsætning og plan for fremtiden.

FREMTID

Vi tilstræber inden for fem år at have kontorer i samtlige skandinaviske lande for at kunne give alle maskinejere og forhandlere i Skandinavien en mere personlig betjening og opnå den bedst tænkelige service.

Logistik

Vores logistikafdeling er verdensledende inden for transport af varer til vores kunder. Hurtig og effektiv transport er en topprioritet for os, uanset om du har beliggenhed lokalt eller rundt om i Europa. Oftest er tid lig med penge for dig som kunde, og en minimal nedetid for dit maskineri er det mest lønsomme. På det punkt er vi uden tvivl markant bedst i branchen.

  • Vi garanterer 24/48 timers service over hele verden.
  • 90% af alle bestillinger leveres næstfølgende arbejdsdag i Sverige/Europa.

EKSPRESLEVERING

DHL Worldwide Express (www.dhl.com
TNT (www.tnt.com
Federal Express (www.fedex.com
Geodis Calberson (www.calberson.fr
Chronopost (www.chronopost.com
Geodis Ciblex (www.geodisciblex.com
TNT Innight (www.tntinnight.com

FLYFRAGT

Ziegler Air (www.zieglergroup.com
DHL Global Forwarding (www.dhl-dgf.com

SKIBSFRAGT

DHL Global Forwarding (www.dhl-dgf.com
Hartrodt (www.hartrodt.com

LASTBILTRANSPORT

Hamann (www.hamann.be
Ziegler Road (www.zieglergroup.com
Transuniverse Forwarding (www.transuniverse.be

PÅLIDELIGHED

STS Spareparts’ medarbejdere er punktlige, tilgængelige og troværdige. Vi leverer det aftalte til rette tid, uanset om det er til store eller små kunder.

FLEKSIBILITET

Vi er åbne og fleksible over for vores kunder og hinanden, og vi tilpasser produkter og tjenester, så vores kunder har optimale valgmuligheder.

Success Trading Scandinavia AB

Pålsabacken 37
434 97 Kungsbacka Sverige
Virksomhedsnummer: 559170-9422

Kunde service

+46 (0)300 - 286 88

Vores kundeservice er åben 07.00 - 17.00, Mandag - Fredag

info@sts-spareparts.dk

Eller send os en e-mail, vi svarer altid inden for 24 timer

Lad os kontakte dig